Search

Zaigrali smo za Hrvatsku

Med, mlijeko, sir, jogurt, brašno, jaja, svježe meso ili suhomesnati proizvodi neki su od poljoprivredno-prehrambenih proizvoda čijom su kupnjom posjetitelji trgovačkih centara Plodine i Studenac u četiri najveća hrvatska grada ovog vikenda, u duhu nogometne euforije, zaigrali za Hrvatsku. Točnije, za hrvatsku poljoprivredu! 

Kupnjom proizvoda sa znakom Hrana s hrvatskih farmi i polja (HHFP) možemo biti sigurni da kupujemo domaći proizvod i tako dajemo podršku lokalnim proizvođačima, doprinosimo očuvanju radnih mjesta, omogućavamo opstanak života u ruralnim krajevima Lijepe naše i osiguravamo budućnost hrvatske poljoprivrede.

Iako je porijeklo hrane, uz sigurnost i cijenu, među tri najvažnija kriterija prilikom odluke o kupnji, odlučili smo ovom aktivacijom građana dodatno potaknuti kupce na promišljanje o podršci hrvatskoj proizvodnji kupnjom domaćih proizvoda te ukazati na poruku koju nosi naš prepoznatljiv znak – jasnu, brzu i pouzdanu informaciju o hrvatskom porijeklu proizvoda. Ali to nije sve.

Ove su subote Zagrepčani, Osječani, Riječani i Splićani predočenjem računa o kupnji barem jednog proizvoda označenog znakom iz ovog sustava označavanja Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu imali priliku zavrtjeti „kolo sreće“ i osvojiti neku od naših prigodnih promotivnih nagrada – kuhinjsku rukavicu, pregaču, dasku za rezanje, žlicu za med, timer za kuhanje jaja, šalicu za mlijeko, kuhinjsku vagu… 

Nakon brojnih pozitivnih reakcija i komentara, možemo sa sigurnošću najaviti organiziranje ovakvih promocija i u budućnosti.

Korištenjem ovih stranica pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA