Search

HAPIH-ovi jumbo plakati za putokaz do domaćeg proizvoda

Uz prometnice diljem Lijepe Naše 30 je jumbo plakata za promotivnu kampanju znaka Hrana s hrvatskih farmi i polja

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, nositelj neobaveznog označavanja Hrana s hrvatskih farmi i polja na nacionalnoj razini, pokreće kampanju za promociju ovog znaka u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i Hrvatskim šumama.

Tako će 30 reklamnih jumbo plakata postavljenih uz prometnice diljem Lijepe Naše biti siguran putokaz do domaćeg proizvoda.

Kupnjom proizvoda s ovim znakom koji jamči pouzdanu sljedivosti a time i visoku kvalitetu, potrošači mogu biti sigurni da kupuju meso, mlijeko i mliječne proizvode, jaja, brašno, kruh i med s hrvatskih farmi, polja i pčelinjaka. No, uskoro će kupci na policama trgovina moći potražiti i šunke, kobasice, slanine i neke druge mesne proizvode s crvenim odnosno plavim znakom Meso hrvatskih farmi. Naime, zbog velikog interesa proizvođača, proširili smo program označavanja mesa, koji se do sada odnosio samo na svježe juneće, janjeće, jareće, svinjsko i meso peradi, od sada i na proizvode od mesa.

Znakovi kao siguran putokaz do domaćeg proizvoda potrošačima ujedno šalju poruku kako kupnjom domaćeg proizvoda sa znakom Hrane s hrvatskih farmi i polja daju podršku lokalnim proizvođačima i tako doprinose očuvanju radnih mjesta, omogućuju opstanak života u ruralnim krajevima i osiguravaju budućnost hrvatske poljoprivrede.

Korištenjem ovih stranica pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA