HAPIH-ovi jumbo plakati za putokaz do domaćeg proizvoda

Uz prometnice diljem Lijepe Naše 30 je jumbo plakata za promotivnu kampanju znaka Hrana s hrvatskih farmi i polja

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, nositelj neobaveznog označavanja Hrana s hrvatskih farmi i polja na nacionalnoj razini, pokreće kampanju za promociju ovog znaka u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i Hrvatskim šumama.

Tako će 30 reklamnih jumbo plakata postavljenih uz prometnice diljem Lijepe Naše biti siguran putokaz do domaćeg proizvoda.

Kupnjom proizvoda s ovim znakom koji jamči pouzdanu sljedivosti a time i visoku kvalitetu, potrošači mogu biti sigurni da kupuju meso, mlijeko i mliječne proizvode, jaja, brašno, kruh i med s hrvatskih farmi, polja i pčelinjaka. No, uskoro će kupci na policama trgovina moći potražiti i šunke, kobasice, slanine i neke druge mesne proizvode s crvenim odnosno plavim znakom Meso hrvatskih farmi. Naime, zbog velikog interesa proizvođača, proširili smo program označavanja mesa, koji se do sada odnosio samo na svježe juneće, janjeće, jareće, svinjsko i meso peradi, od sada i na proizvode od mesa.

Znakovi kao siguran putokaz do domaćeg proizvoda potrošačima ujedno šalju poruku kako kupnjom domaćeg proizvoda sa znakom Hrane s hrvatskih farmi i polja daju podršku lokalnim proizvođačima i tako doprinose očuvanju radnih mjesta, omogućuju opstanak života u ruralnim krajevima i osiguravaju budućnost hrvatske poljoprivrede.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Korištenjem ovih stranica pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne. VIŠE O KOLAČIĆIMA